Kivitelezés - 4 lépésben
Költöztetés,- Áruszállítás gyorsan, pontosan, szakértelemmel 

1.  A berendezés felmérése

Nézzük meg, hogy pontosan miről van szó!

Annak ellenére, hogy mára egyre többen keresik cégünket, továbbra sem szeretnénk kiszállási díjat kérni. Azonban előfordulhat, hogy nem fér az időnkbe minden helyszínt személyesen felmérni.

Több éves tapasztalatunk szerint az érdemi árajánlattételhez elegendő, ha kapunk egy részletes leírást a lakás berendezéseiről. Egyetlen kérésünk, hogy ne feledkezzen meg, semmilyen nagyobb méretű dologról/tárgyról, hiszen látnunk kell, hány munkatárs és milyen méretű teherautó szükséges. 

3.   Időpont egyeztetése

Megbeszéljük a munka pontos időpontját.

Ezen a téren törekszünk a rugalmasságra, legyen a munka napja akár hétköznap, akár hétvégén.

Fontos tudni azonban, hogy folyamatosan betelnek a napjaink ill. autóink, és természetesen sosem mozgatjuk el a megbeszélt időpontokat, ezért érdemes minél előbb egyeztetni. Ha a kipakolás határidős (pl. eladásra került a lakás) és egyik szabad időpontunk sem felel meg, akkor is igyekszünk megoldást találni a problémára.

2.   Anyagiak megbeszélése

Előre megállapodunk a munka anyagi vonzataiban.

Árajánlatunk a háztartás tartalmától függően teljesen egyénre szabott. 

  •  Az anyagiak rendezése minden esetben a helyszínen történik az elvégzett munka után. 

4.   A kipakolás menete

Rendezetten, Gyorsan, Precízen, az esetek többségében többnyire 1 nap alatt.

  • Egy teljes lakásürítést az esetek többségében 1 nap alatt végzünk el. Ritkábban előfordul, hogy kifejezetten nagy mennyiségű berendezéssel van dolgunk, és csak két fuvarban tudjuk elszállítani, de ez nagyjából a 70 m2-nél nagyobb lakásokra igaz - amennyiben tele is vannak.

Minden az ügyfél által meghatározott dolgot/tárgyat kiürítünk a lakásból.
A megrendelőknek semmivel sem kell foglalkozniuk, sőt akár úgy is dönthetnek, hogy nem várják végig a rakodást, csak a rakodás végére érkeznek vissza.